keskiviikko 10. elokuuta 2016

Minä, Inkeri


Olen 19-vuotias ja olen asunut Valkeakoskella nyt vajaat kaksi viikkoa, mutta olen kotoisin Jyväskylästä ja olen asunut siellä koko ikäni. Minun harrastuksiini kuuluu longboardilla rullailu ja harrastin myös tanssia kuusi vuotta, mutta jouduin lopettamaan sen polvivaivan takia. Toivon kyllä kovasti että pääsisin joskus vielä palaamaan sen pariin. Pidän myös valkokuvaamisesta jonkun verran. Vapaa-aikaani tykkään viettää ystävieni kanssa usein rullailun tai koriksen parissa.

Minulle tärkeitä asioita ovat perhe, kaverit/ystävät, luonto, liikunta ja terveys. Minun perheeseeni kuuluu isä, äiti, kaksi isosiskoa ja koira. Perheeni sekä suurin osa kavereistani asuu Jyväskylässä ja vierailen siellä aika usein. Luonto on ollut minulle aina tärkeä asia ja tykkään käydä metsässä kävelyllä meidän perheen koiran kanssa sekä poimimassa sieniä, marjoja ja villiyrttejä ja laitella niistä sitten ruokaa sekä rohdoksia. Olen ollut myös aina tosi liikunnallinen ihminen, pienenä tykkäsin tosi paljon juoksennella ympäriinsä ja kiipeillä joka paikassa, vanhempana löysin liikunnan uudestaan tanssin kautta ja nyt tykkään liikkua melkein missä tahansa muodossa.

Koulutuksestani voisin kertoa sen verran että peruskoulun jälkeen kävin kymppiluokan ja sen jälkeen sitten kävin puolivuotta kestävän kotitalousopetuksen jossa opiskeltiin kodinhoitoa, ruoanlaittoa sekä ympäristöstä huolehtimista (esim. jätteiden lajittelua). Viihdyin siinä koulussa tosi hyvin ja sainkin sieltä paljon uusia kavereita joiden kanssa olen vieläkin yhteyksissä. Kotitalouskoulun jälkeen olin vuoden ns. työttömänä ja vietin aika paljon aikaa silloisen tyttöystäväni kanssa Tampereella ja hakeuduin siinä samalla sitten aika monelle Jyväskylän kaupungin järjestämälle Nuorten Taidetyöpajan työpajalle. Pääsin sitten huhtikuussa yhdelle työpajalle joka oli luonto painotteinen, kasvatimme siellä omia yrttejä, hoidimme eläimiä sekä kävimme villiyrtti kurssin, ja siellä ehkä kiinnostukseni luontoon kasvoi vielä enemmän. Työpaja loppuikin sitten kun kesäkuu vaihtui heinäkuuksi ja sain sitten tiedon että pääsin viimein opiskelemaan hiusalaa mikä onkin ollut toiveena pienestä asti.


Ehkä tähän loppuun voisin vielä mainita että nautin elämästäni tällä hetkellä erittäin paljon, ja odotan innolla mitä tuleva lukuvuosi tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti